"Укргідроенерго" планує вивести Дніпровську ГЕС на повну потужність до опалювального сезону

укргідроенерго

"Укргідроенерго" розробляє проєктні рішення, що дозволять забезпечити роботу Дніпровської ГЕС (Запоріжжя) на повній потужності в опалювальний період.

"Оптимальний рівень води для повноцінної роботи Дніпровської гідроелектростанції має становити мінімум 12-12,5 м. "Укргідроенерго" разом із проєктним інститутом продовжують напрацьовувати відповідні проєктні рішення, щоб станція могла працювати на повну потужність під час осінньо-зимового періоду", – сказано в повідомленні "Укргідроенерго".

В "Укренерго" зазначили, що проєкт відбудови Каховської ГЕС буде втілюватися виключно після проведення всіх необхідних експертиз та ретельних досліджень пошкоджень станції внаслідок підриву будівлі росіянами.

ГЕС та ГАЕС "Укргідроенерго" продовжують відновлювати втрачені під час обстрілів потужності, проводити планову ремонтну кампанії та активно готуються до осінньо-зимового періоду 2023-2024 років, додали в компанії.

Як повідомлялося, раніше НЕК "Укренерго" прогнозувало, що серпень буде найбільш складним для енергосистеми через подальше виведення у ремонти деяких енергоблоків.

Стрелочник
Стрелочник
http://strelochnik.com - Стрелочник - инсайд и коруппция в транспортной отрасли.