Шановний в.о голови правління ПАТ УЗ п. Кравцов Є.П.

Видео, так сказать привет министру
Видео, так сказать привет министру
Просьба. Требуется идентифицировать людей с этой фото.

16.08.2017 року на офіційній сторінці ПАТ Укрзалізніця у Фейсбук було розміщено публікацію-опитування щодо кандидатів на посаду керівника комплаєнс-офісу Укрзалізниці. В якому читачам та дописувачам сторінки було запропоновано вибрати можливу кандидатуру з кількох кандидатів. У цьому опитуванні було й моє прізвище. Включення мого прізвища до публікації зі мною не погоджувалось. Крім того були допущені на мій погляд висловлювання у бік людей, що фігурують в опитуванні, які можуть нанести шкоду гідністі, честі та діловій репутації.
Тому у мене склалось враження, що то є провокація та бажання дискредитувати спеціалістів. На підставі вищевикладеного прошу вас відповісти на наступні питання:
1. На підставі якої вказівки, якого керівника ПАТ УЗ було розміщено вказане голосування?
2. Чому включення прізвищ до опитування не погоджувалось з тими, кого включали в опитування?
3. Яким чином визначались прізвища?
4. Яким документом по ПАТ УЗ було визнано такий шлях пошуку кандидатів на посаду допустимим та необхідним, якщо на сайті ПАТ УЗ повідомлено про офіційний конкурс з офіційними вимогами до кандидатів?
5. Хто конкретно розмістив вказане опитування.
6. Який документ став підставою розміщення опитування:
Наказ, розпорядження або усна вказівка?
Прошу вважати це офіційним запитом, відповідь надайте на електронну адресу Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
З повагою Довгалюк О.В.

Стрелочник
Стрелочник
http://strelochnik.com - Стрелочник - инсайд и коруппция в транспортной отрасли.