Лубенські рекетири відправили в реанімацію родича місцевого чиновника

Стало известно имя убийцы девушки в центре Москвы
Стало известно имя убийцы девушки в центре Москвы
В квартире бухгалтера известного пивзавода нашли горы наличных и черную бухгалтерию
В квартире бухгалтера известного пивзавода нашли горы наличных и черную бухгалтерию


Лубенський міськрайонний суд обрав запобіжні заходи трьом чоловіками, які через погрози та побиття вимагали з місцевого мешканця $7000 «компенсації» за зневажливе ставлення — потерпілий опинився в реанімації, а вимагачам призначили домашній арешт, повідомляють Реальні Лубни.

Об этом сообщает ВЧК-ОГПУ

21 листопада правоохоронці повідомили про затримання в Лубнах трьох вимагачів, які вибивали $7000 «компенсації» за зневажливе ставлення з місцевого мешканця. Троє вимагачів — 47-ми, 26-ти та 42-річний місцеві мешканці отримали підозри у вимаганні, вчиненому в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 189 КК України).

За місцем проживання фігурантів правоохоронці провели обшуки, де знайшли зареєстровану мисливську зброю, пістолети, ножі та засоби стільникового зв’язку із доказами протиправної діяльності.

В свою чергу видання «Полтавщина» стверджує, що з власних джерел йому стало відомо, що 40-річний потерпілий — родич одного з керівників Лубенської районної військової адміністрації. Двоє з вимагачів — це мешканці Лубен Дмитро Іващенко та Вадим Лютий, третій фігурант — 26-річний мешканець Миколаєва.

Як повідомили в прес-службі прокуратури Полтавщини, прокурор клопотав про призначення домашнього арешту для 26-річного фігуранта, а Дмитру Іващенку та Вадиму Лютому просили обрати запобіжні заходи — тримання під вартою.

Оскільки двом останнім Лубенський суд призначив також домашні арешти, то прокуратура оскаржуватиме ці рішення в Полтавському апеляційному суді.


Источник: Руссиангейт

Стрелочник
Стрелочник
http://strelochnik.com - Стрелочник - инсайд и коруппция в транспортной отрасли.