Україна отримає британські танки Challenger 2 уже в березні – Сунак

В Яготинській ОТГ зібрали майже 20 літрів крові
В Яготинській ОТГ зібрали майже 20 літрів крові
Путін зараз не виявляє щирого інтересу до дипломатії, - Блінкен
Путін зараз не виявляє щирого інтересу до дипломатії, - Блінкен
Президент України Володимир Зеленський та премʼєр-міністр Великої Британії Ріші Сунак на військовій базі Bovington Camp, 8 лютого 2023 року

Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак заявив 8 лютого, що танки Challenger 2 будуть розміщені в Україні вже наступного місяця.

Об этом сообщает Инсайдер

«Українські екіпажі, які прибули минулого тижня, наступного місяця використовуватимуть танки Challenger 2 для захисту суверенної території України», – сказав Сунак, слова якого передає агенція France-Presse. Заяву такого змісту британський премʼєр зробив на спільній пресконференції з президентом України Володимиром Зеленським під час відвідання полігону на південному заході Англії, де навчаються українські військові.

Раніше 8 лютого міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус заявив, що західні партнери можуть доставити в Україну першу партію танків Leopard 2 упродовж перших трьох або чотирьох місяців 2023 року. За його словами, в цій партії буде «принаймні один батальйон», що складається з 31 танка.

Президент Володимир Зеленський у середу з неофіційним візитом прибув до Британії, де зустрівся з прем’єр-міністром країни, з британським королем і виступив у британському парламенті. Там він заявив, що Україні потрібні літаки. Незабаром західні медіа повідомили, що голова британського уряду доручив міністру оборони країни оцінити можливість надання Україні винищувачів. Росія вже пообіцяла «відповідь», якщо Велика Британія надасть Україні літаки.

Источник: База компромата

Стрелочник
Стрелочник
http://strelochnik.com - Стрелочник - инсайд и коруппция в транспортной отрасли.