Ексглава Моссад припустив, скільки ще триватиме війна з ХАМАСом: "Маємо бути готовими"

Читать на русском

Ексглава Моссад припустив, скільки ще триватиме війна з ХАМАСом:

Ексглава Моссад припустив, скільки ще триватиме війна з ХАМАСом: "Маємо бути готовими "

Мета Єрусалима під час наземної операції в Секторі Газа — гарантія того, що напад на Ізраїль ніколи не повториться, заявив Зоар Палті. У майбутньому можуть бути масштабніші дії з боку ЦАХАЛ.

Колишній глава розвідки Моссад Зоар Палті переконаний, що протистояння між Ізраїлем та ХАМАС може затягтися на багато років. Про це він розповів в інтерв’ю італійському телеканалу Rai 1.

За його словами, Ізраїль навряд чи ставитиме тимчасові рамки ведення бойових дій, адже ключове питання зовсім в іншому. Єрусалим хоче зробити все для того, щоб напад, який стався 7 жовтня, більше ніколи не повторився.

На це може піти кілька років.

"Друга інтифада тривала три-чотири роки. Ми повинні бути готовими до того, що і зараз буде щось схоже", – заявив Зоар Палті.

Окремо колишній глава розвідки зазначив, що нинішня операція ЦАХАЛ у Секторі Газа далеко не перша та не остання. Далі можуть бути масштабніші операції, під час яких армія Ізраїлю намагатиметься виконати поставлені завдання.

"За повітряними ударами та наземними рейдами піде ще масштабніша операція, однак і нею справа не закінчиться", — продовжив Зоар Палті.

Стрелочник
Стрелочник
http://strelochnik.com - Стрелочник - инсайд и коруппция в транспортной отрасли.