Водоканал окупованого Сєвєродонецька купив iPad за 70 тисяч

apple,ipad

Комунальне підприємство "Сєверодонецькводоканал" 17 січня без проведення відкритих торгів уклало угоду з фірмою "Комфі Трейд" на закупівлю планшета за 70 тисяч гривень.

Об этом сообщает Политика РУ


Про це повідомляють Наші гроші з посиланням на дані у системі Prozorro.

Комунальне підприємство купує планшет Apple iPad Pro12,9 (6Gen) Wi-Fi 256GB (MNXR3) Space Grey за 62 999 грн і стилус Apple Pencil (2nd Generation) (MU8F2ZM/A) до нього за 6 899₴

Видання зазначає, що фактично техніку просто купують в магазині "Comfy" у Дніпрі без доставки. Зараз ці моделі у великих відомих мережах магазинів техніки та електроніки саме стільки й коштують, а у маловідомих інтернет-магазинах – дешевше.

Нагадаємо, місто Сєверодонецьк Луганської області окуповане російськими військами в червні 2022 року. КП "Сєвєродонецькводоканал" Сєвєродонецької міськради з 6 вересня 2022 року працює у Дніпрі. Із 20 вересня 2022 року його директором є Олександр Фомічев.

Читайте також: У Сєвєродонецьку пошкоджено 90% житлового фонду, – ОВА

Засновником "Комфі Трейд" є кіпрська компанія Comfy Holdings Limited, а кінцевими бенефіціарами – Світлана Гуцул і Станіслав Роніс з Кіпру. Постачальник входить у групу "Комфі". Це велика мережа магазинів техніки та електроніки у багатьох містах України.

З часу окупації Сєверодонецька місцевий водоканал провів закупівель загалом на 49 млн₴ Здебільшого це спецтехніка, необхідна для виробничих процесів – автокрани, вантажівки, екскаватори, комп’ютери тощо. В усіх випадках місцем поставки є Дніпро.

Источник: Криминал РУ

Стрелочник
Стрелочник
http://strelochnik.com - Стрелочник - инсайд и коруппция в транспортной отрасли.