Посли G7 нагадали "слугам" про необхідність повернути електронне декларування для держслужбовців

Посли країн “Великої сімки” зустрілись з головою Верховної ради Русланом Стефанчуком та наголосили на важливості повернення електронного декларування для держслужбовців, а також зміцненні антикорупційних інституцій та реформи СБУ.

Об этом сообщает VTimes


Про це повідомляє пресслужба G7.


“На сьогоднішній зустрічі з Русланом Стефанчуком посли G7 знову наголосили на важливості повернення електронного декларування майна для державних службовців, відновлення прозорості у Верховній раді та зміцнення антикорупційних інституцій САП та НАБУ”, – йдеться у повідомленні японського головування у Групі підтримки послів G7 у Києві.


Зазначається, що посли також обговорили питання прав національних меншин в Україні та необхідність продовження реформування Служби безпеки.


До слова, глава МЗС України Дмитро Кулеба повідомив, що міністри G7 під час зустрічі домовилися про прискорене постачання озброєння для Києва та введення нових санкцій проти Московії.


Раніше повідомлялось, що країни “Великої сімки” обговорюють спільні дії проти компаній Китаю, Ірану та КНДР, які, за їхніми даними, беруть участь у постачанні Московії компонентів і технологій, які можуть бути використані у війні проти України.

Источник: База компромата

Стрелочник
Стрелочник
http://strelochnik.com - Стрелочник - инсайд и коруппция в транспортной отрасли.